fbpx

Over

Motion

Motion staat voor beweging. Motion staat voor kunst. Oprichter en producent Bram van der Vorst ontwikkelde Motion in samenwerking met lichtkunstenaars, vormgevers en componisten. Het resultaat is een unieke ervaring voor jong en oud waar innovatie, digitale lichtkunst en beleving samenkomen. De eerste complete belevingsshow van Motion heet de Imagination Experience.

Bram van der Vorst opende in 2018 de culinaire succesformule Dinner In Motion in Eindhoven. Om op een laagdrempelige manier ook het grote publiek te laten ervaren wat er tegenwoordig mogelijk is op het gebied van digitale lichtprojecties, werd Motion opgericht. Het doel van Motion is om verwondering terug te brengen naar de mensen en ze weer te laten dromen en verrassen. Motion is niet zomaar een uitstapje, Motion is een artistieke beleving.

Corona toegangsbewijs / Covid pass ?

Vanaf 6 november heeft u een corona toegangsbewijs/QR-code nodig om Motion Experience te bezoeken. Een corona toegangsbewijs geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar en ouder. Een mondmasker is niet nodig. 

From the 6th of November you need a covid pass/QR-code to visit Motion Experience. The QR-code is required for all visitors from the age of 13 years and older. However a face mask is not required.