fbpx

Bezoek

Ons

Locatie

Adres Motion:
Piazza 64 / 2e verdieping
5611 AE Eindhoven

Motion is gevestigd op de tweede verdieping van de Piazza. Deze is te bereiken via de lift of roltrap. Aangezien wij in het centrum gevestigd zijn, is er volop gelegenheid om je fiets (bewaakt) te stallen.

Route & Parkeren

Motion is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Het Piazza Center ligt aan de belangrijkste toegangswegen naar het stadscentrum van Eindhoven en de nabijheid van grote parkeergarages staat garant voor een zeer goede toegankelijkheid. Station Eindhoven en het centrale busstation liggen op slechts vijf minuten loopafstand.

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag 10.00u - 19.00u

Colorbar

Motion beschikt over een ruime Colorbar. Je bent hier na afloop van je bezoek aan Motion van harte welkom voor een drankje of een kleurrijke Motion-bite. Laat je verrassen door een kleurrijk aanbod aan taartjes, zuurstokken etc. in stijl van Motion.

Corona toegangsbewijs / Covid pass ?

Vanaf 6 november heeft u een corona toegangsbewijs/QR-code nodig om Motion Experience te bezoeken. Een corona toegangsbewijs geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar en ouder. Een mondmasker is niet nodig. 

From the 6th of November you need a covid pass/QR-code to visit Motion Experience. The QR-code is required for all visitors from the age of 13 years and older. However a face mask is not required.